Проследявайки дейността на компанията BIRCH, виждаме, че тя е специализирана в производството на различни видове търговско оборудване, като касови апарати, POS системи, баркод скенери, платежни терминали и др.

Една от ключовите характеристики на продуктите на BIRCH е тяхната надеждност и високо качество. Компанията използва само висококачествени материали и компоненти за производството на своите продукти, като се стреми да гарантира, че те отговарят на най-високите стандарти за безопасност и ефективност.

Фирмата BIRCH разполага със собствени изследователски и развойни отдели, които работят в тясно сътрудничество с клиентите и партньорите на компанията, за да развиват продукти, които отговарят на конкретните им нужди и изисквания.

Компанията е насочена към иновации  стремейки се да предложи на своите клиенти най-новите и напреднали технологии, които да им помогнат да увеличат ефективността и да подобрят своя бизнес.

BIRCH е посветена на предоставянето на отлично обслужване на клиентите, като осигурява професионално обучение и съвети за работа с продуктите си. Компанията има световна дистрибуторска мрежа, която осигурява бърза и ефективна доставка на продуктите й в цял свят.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от BIRCH в следните категории: