GUNNAR OPTICS е компания, която произвежда компютърни очила с цел подобряване на здравето и комфорта на хората при работа пред екрани. Фирмата е основана през 2005 г. в Калифорния от Джо Райт и е станала пионер в света на компютърните очила.

Основната мисия на GUNNAR OPTICS е да предостави на потребителите най-доброто качество на оптични продукти, които да им помогнат да се чувстват по-удобно и да имат по-добро зрение при работа пред екраните. Очилата на GUNNAR OPTICS са специално разработени да филтрират вреднота синя светлина, която е една от основните причини за напрежение и умора на очите при работа пред компютър.

Фирмата използва най-висококачествени материали и технологии за производството на очилата си, като съчетава стил и функционалност във всеки един продукт. Всички очила на GUNNAR OPTICS са специално разработени да предоставят максимален комфорт и оптимално зрение при работа пред компютър и други електронни устройства с скрани.

Продуктите на GUNNAR OPTICS включват очила за компютър, игри, работа на открито и за ежедневна употреба. Очилата са налични в различни дизайни и цветове, за да отговорят на нуждите на всеки потребител. Някои от продуктите имат и допълнителни функции, като покритие против отблясъци и UV защита.

Фирмата има много голям брой клиенти в цял свят, като е известна със своята качествена продукция и отлично обслужване на клиенти. Оптичните продукти на GUNNAR OPTICS са избор на много професионалисти в индустрии, като информационните технологии, дизайна, игрите и медиите.

GUNNAR OPTICS е фирма, която има уникален подход към оптимизиране на здравето и комфорта на хората.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от GUNNAR OPTICS в следните категории: