Powerwalker е международна компания, специализирана в производството на UPS (непрекъсваеми захранвания) и променливи трансформатори. Компанията е създадена през 2002 г. в Германия и оттогава е насочена към иновативни технологии и високо ефективни решения за захранване. Powerwalker е известна с високото качество на своите продукти, а също така и като надежден партньор за бизнеса.

Фирмената политика на Powerwalker е да предоставя на клиентите най-добрите възможни решения за захранване на конкурентни цени. Целта на компанията е да бъде лидер в индустрията на захранванията, като продължава да разработва иновативни продукти и да гарантира, че клиентите получават най-доброто обслужване и поддръжка.

Философията на Powerwalker се основава на ефективността, надеждността и качеството на продуктите и услугите, които предлага. Компанията се стреми да изгради дълготрайни взаимоотношения с клиентите си, като гарантира високо качество на продуктите си и предоставя надеждна сервизна и търговска поддръжка.

Сред продуктите на Powerwalker са UPS за домашна и бизнес употреба, както и специализирани решения за захранване на сървъри, мрежови устройства, медицинска техника и други. Също така, компанията предлага и аксесоари към UPS-ите, като батерии, кабели и др.

В заключение може да се обобщи, че Powerwalker е компания, която се отличава с високо качество на продуктите си, иновативен подход и надеждност в предоставянето на услуги. Целта на компанията е да продължава да развива своите продукти и да удовлетворява нуждите на своите клиенти, като същевременно поддържа високо ниво на ефективност и качество.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от POWERWALKER в следните категории: