Lian Li е компания, специализирана в производството на компютърни кутии и аксесоари за компютри. Фирмата е основана през 1983 г. в Тайван от г-н Му Чън Ли. От самото начало Lian Li се фокусира върху качеството и иновациите, които са ключови за успешното развитие на компанията.

Основната мисия на Lian Li е да предлага на потребителите най-качествените продукти, които са създадени с най-добрите материали и дизайн. Компанията също така стреми към нововъведения и технологичен напредък, за да постигне по-добри резултати в продуктовата линия.

Lian Li е позната със своята неподражаема естетика и креативен подход към дизайна на компютърните кутии. Компанията използва висококачествени материали, като алуминий, стъкло и други суровини, за да осигури най-добрата функционалност и естетика на продуктите си. Lian Li произвежда широко портфолио от продукти за всеки вид потребности на потребителите. От стандартни кутии за компютри до специализирани продукти, като водни охладители и кутии за сървъри. Компанията се характеризира със своята способност да изработва индивидуални проекти за специални нужди на клиентите си.

Lian Li също е известна с активното си участие в подкрепата на геймърската общност и е спонсор на множество геймърски събития по света. Компанията е ангажирана и с опазването на околната среда, като използва еко-приятелски материали и производствени процеси.

Със своята постоянна стремеж към качество и иновации, Lian Li продължава да остава един от водещите производители на компютърни кутии и аксесоари.

Фирма Вали Компютърс предлага продукти от Lian-Li в следните категории: